Catering för alla festsugna studenter i Uppsala

Den som driver catering i Uppsala har mycket att göra. Festerna står som spön i backen. Du som vill anlita en cateringfirma bör alltså vara ute i god tid.

Inga festar så bra som studenterna i Uppsala. Det tycker i alla fall alla studenter i Uppsala. Frågar du studenter i Lund eller Linköping får du sannolikt ett annat svar. Men vad är det som gör en äkta studentfest så speciell? Är det att den brukar kallas för gasque?

Nja, snarare handlar det om att de organiserade studentfesterna på nationerna i Uppsala vet att det inte bara är dryck och musik som behövs. Utan även en hel del mat. Med fulla magar orkar även studenter festa mycket längre, och en lång kväll är ofta synonym med en händelserik och rolig kväll.

Catering ger bra grund för lång festkväll i Uppsala

Den som driver en firma för catering i Uppsala har alltså bråda dagar. Studentnationerna har nämligen fest stup i kvarten, och då ska det levereras en meny som både mättar och smakar gott. Du som just ska bli medlem i festkommittén för din klass eller din utbildningsinstitution kommer ha god nytta av kontaktuppgifterna till en bra cateringfirma i Uppsala.

Glöm bara inte att vara ute i god tid. Uppsala är full av olika festsugna sällskap, och ofta anordnas många olika fester på samma datum. Inte bara vid de självklara högtiderna som Valborg eller promovering, utan även mitt i veckan. Oavsett veckodag finns det en fest som pågår någonstans i Uppsala, där det inte bara dricks utan också äts.

5 Jul 2022

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.