En glad utekväll blir bättre med Brewdog

När det är dags att koppla av och ha roligt med vänner efter en lång arbetsvecka. När det är tid för AW med dina kollegor. När du behöver kvalitetstid med din käresta passar Brewdog bäst!

Du vet hur det är. Det är arbete som gäller. Fem dagar i veckan allraminst. Sedan är det ramla ihop i soffan som gäller. När alla nödvändigheter är fixade. Tvätt. Matlagning. Städning. Disk. Handla. Sedan sova som en död över helgen och så börjar det om! Det är därför som du behöver en utekväll emellanåt. Vardagsliv är egentligen fint och de flesta av oss finner nöje och tillfredsställelse i arbete och sysslor också. Men. För balansens skull behövs en skön och kravlös utekväll med Brewdog, med sport, med god mat, med spel.

Vad består en perfekt utekväll av för dig?

Alla är vi olika och alla uppskattar vi olika saker. Inte alla gillar sport och inte alla gillar spel och inte alla uppskattar obegränsat umgänge ute. Ändå är det så att de allra flesta tycker att en utekväll med god mat, god dryck, trevligt sällskap och underhållning piggar upp vardagen på rätt sätt! Är det ens möjligt att få allt detta samtidigt, frågar sig vän av ordning? Jodå. Hitta till en trevlig bar och du ska få se att du håller med oss. Vi börjar i rätt ände. Umgänget bestämmer du själv, sedan kanske du träffar på fler trevliga människor under kvällens lopp. Ni bestämmer tid, kanske t o m bokar bord för att vara säkra. Det går att passa på exempelvis då det är pizzakväll med specialpris på goda pizzor. Eller quizkväll med medföljande glad stämning.

Öl och mat och glatt sällskap

Öl är en trevlig och smakrik dryck att förtära, till maten och till de andra aktiviteterna. Möjligheterna är ganska obegränsade för det finns fler tillverkare och ölsorter än någon normal människa hinner med att prova på! Brewdog från ett skotskt bryggeri med fräscha idéer och kvalitetskrav. Sedan väljer ni om ni vill följa någon match på en tv skärm eller om ni vill fokusera på kommunikation och umgänge med ert sällskap. Eller bådadera samtidigt! Snabblagad men vällagad mat av olika slag brukar krävas för en trevlig kväll och sedan är det också oerhört trevligt att avsluta med något sött. När ni ätit och druckit och pratat och skrattat färdigt för kvällen brukar energinivåerna vara höga nog för att ta er igenom ännu en arbetsvecka!

7 Mar 2020

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.