Gokart är en trendig sport i Stockholm

Gokart i Stockholm är en rolig satsning som slagit väl ut. Du kan boka in dig och dina vänner eller bara köra själv därför att du verkligen gillar gokart.

Ta med dig gänget på en gokarttävling eller kör själv, bara för att det är så in i vassen roligt att köra gokart. Det är många som blir bitna första gången de sitter bakom ratten. Att köra gokart är enkelt. Du kan göra det för nöjes skull när du vill. Det är bara att boka en bana och ta sig dit.

Sedan finns det några som fortsätter och aldrig vill sluta. Det i sin tur kan sluta med att de börjar ställa upp i gokarttävlingar så småningom. I en del fall leder det till vinst och då är det kört kan man säga. De börjar köra professionellt och lägger all sin lediga tid på detta.

Gokart är ett förnöjsamt inslag i närheten av Stockholm

När man vill åka gokart i Stockholm får man alltså ta sig en bit utanför staden. Att anlägga en gokartbana i de centrala delarna av Stockholm skulle inte gå. Det är redan fullt med bebyggelse där redan. Alla som är sugna på att köra gokart får först ta sig en bit utanför stan med antingen bil eller buss.

Det blir lätt en trend att köra gokart. Men de flesta testar nog på att köra dessa minibilar på sommaren. Det är ju en speciell känsla att köra så fort och samtidigt känna att man är ute i det fria.

29 Aug 2022

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.