Hjälp med städning efter festen

Att fixa en fest är ansträngande, både för kroppen och för knoppen. När alla gäster gått hem är man både glad och utmattad, och väldigt få sätter igång att röja undan efter en fest på natten. Man går och får sig en natts välförtjänt sömn och spar eftertanken till morgonen därpå.

Många som vaknar upp morgonen efter en fest gör det med ett leende på läpparna, men den som arrangerat en stor fest för många personer känner antagligen också lite ångest. Att städa upp efter en stor fest är ett jättejobb, och när man återvänder till festlokalen känns städningen som ett obestigligt berg som tornar upp sig framför en.

Städning efter festen – ett jättejobb

Att städa upp efter en fest innebär röjning, återvinning, sopning, våttorkning, tvätt och disk, och göra det själv tar en hel dag. Har man hjälp går det så klart fortare och blir dessutom lite roligare, men inte sälla kan det vara väldigt tyst i luren när man försöker mobilisera lite städkraft dagen efter en fest.

Anlita en städfirma

Vårt förslag är att du nästa gång du har fest, helt enkelt anlitar en städfirma som hjälper dig med städningen efteråt. För en professionell städfirma i Stockholm tar det inte mer än max ett par timmar att röja upp och göra fint efter en större fest, och dessutom tar de hand om återvinningen. Om festen sker i anslutning till din bostad kan du dessutom dra av halva arbetskostnaden tack vare RUT.

Men även om du har festen i en offentlig lokal så är städning tillräckligt billigt i Stockholm för att det ska vara värt pengarna. Här finns många städfirmor som erbjuder alla typer av städning, från regelbunden hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller, som i det här fallet, storstädning efter en fest.

Gör dagen efter till en ren njutning

Att vakna upp morgonen efter en fest med lyckliga minnen från kvällen före är en underbar känsla. Att veta att festen man slitit så hårt med blev lyckad och att alla hade det trevligt gör det värt värkande muskler och kanske även ett värkande huvud. Att dessutom påminna sig själv om att man varit så smart att man anlitat en städfirma för att röja upp och göra fint i festlokalen gör dessutom njutningen dubbel.

Så lägg allt krut du har på festförberedelserna. Se till att du gjort allt för att festen ska bli så kul som möjligt för alla gäster, och oroa dig inte för dagen efter. Genom att anlita en städfirma får du till ett billigt pris hjälp med att städa upp och göra fint, och det gör även att du själv kommer att ha det roligt på festen och inte behöver gå och oroa dig över hur stökigt det blir.

Läs mer på https://www.städningstockholm.net

5 Apr 2019

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.