Lära sig mer tillsammans i en härlig och välkänd miljö

Ni har en tandläkarpraktik. Ni är ett gäng tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Ni vill ha en gemensam kickoff med intressanta föreläsningar. Det finns proffs som ordnar.

Er tandläkarpraktik fungerar bra, och personalen trivs, men ni behöver uppdatera er på det senaste inom er bransch. Det finns mycket nytt inom yrket, tekniker, behandlingar och nya rön. Kombinera detta med en härlig vistelse på Rivieran med alla anställda. Det blir som en bonus både för kliniken och för medarbetarna. Att ta till sig ny kunskap under trevliga former, och samtidigt lära känna varandra bättre, det bästa av två världar. Många firmor är duktiga på, och har erfarenhet av att ordna sådana resor. Det finns lokalkännedom, kontakter och en vilja att tillmötesgå beställarens önskemål.

Gemensam tid och egentid

Alla som någon gång varit på en konferens tillsammans med kollegor, vet att man också blir trött. Det kan vara intensivt, att resa tillsammans, många nya intryck, ny kunskap, nya miljöer. Därför är det viktigt att också lägga in så kallad egentid. Så att medarbetarna har möjlighet att koppla av mellan de gemensamma aktiviteterna. Ladda batterierna och vara med igen när det är aktiviteter och föreläsningar. Utan den tiden, blir det utmattande och mycket går förlorat, eftersom man inte kan tillgodogöra sig allt. Det bästa man kan göra är att ha ett tydligt schema, med vilka tider som gäller, och ge alla möjlighet att dra sig tillbaka en stund mellan varven. Vilket naturligtvis ska vara frivilligt. En del vill kanske umgås hela tiden och det är naturligtvis helt okej det med.

Passa på att lära känna platsen

Att förlägga ett event eller en konferens till exempel i Cannes, gör att man har möjlighet att lära känna platsen. Se till att arrangörerna ordnar en sightseeing i staden eller i omgivningarna. Eller ordna med stadsvandring. Det är mycket roligare om man kan relatera till platsen efteråt. Att ha varit på en plats och inte minnas den är tråkigt. Cannes till exempel är ju känt för den stora filmfestivalen där varje år. Se till att besöka de mest ikoniska platserna som hotell Carlton och strandpromenaden där alla celebriteter har fotats under åren. Logistiken är väletablerad, den har anpassats under många år med tanke på den stora strömmen internationella besökare, både under filmfestivalen, och alla turister alla tider på året. En gemensam resa kommer med säkerhet att ge er energi resten av året. Vi rekommenderar denna hemsida: http://sofevent.se/

26 Feb 2020

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.