Letar du efter nytt kassasystem?

Är du trött på ditt gamla kassasystem? Det finns snabbare och smidigare lösningar! Den tekniska utvecklingen går snabbt framåt och där ingår även kassasystem.

Det kan vara riktigt stressigt att driva restaurang. Mycket att tänka på och många saker som ska klaffa. Du behöver ha leverantörer, lokaler, kassasystem, gäster och personal. Allt ska fungera i harmoni så att maten blir god och upplevelsen trevlig. Tyvärr kan minsta sak dra ner gästernas intryck av restaurangen. En långdragen betalningsprocess är något som de flesta ser som negativt.

Det allra sista de flesta gör innan de lämnar en restaurang är att betala. Även om förrätten var kanon och maten underbar är minnet kort och gäster minns ofta det sista som hände tydligast. Du vill inte att dina gäster sitter länge och väntar på att få betala, när de i övrigt har haft ett utmärkt besök.

Kassasystem är viktigt

Många kanske tänker att ett kassasystem är ett kassasystem. Det spelar ingen roll. Men det är helt fel. Med ett smidigt system blir både gäster och personal nöjda och slipper onödig stress och väntan. Idag går majoriteten av dina gäster runt med en kraftfull dator i fickan, i form av en mobiltelefon. Det går att utnyttja och göra så att gästen själv kan beställa och betala, direkt i mobilen.

Ett bra kassasystem är inte bara snabbt och smidigt, det är även pålitligt. Du vill inte att ditt system plötsligt kraschar, eller att obehöriga får tillgång till transaktionerna. Se dig om efter ett nytt kassasystem, för mindre stress och nöjdare gäster. Mer om kassasystem kan du hitta här: https://www.kassasystem.ai/ 

24 Feb 2023

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.