Lunch eller middag? Salladsbar i Liljeholmen

När du bara vill unna dig att njuta av det godaste och det bästa finns är en suverän salladsbar i Liljeholmen redo att servera dig. Vad ville du äta sa du?

Krämigt och fräscht, smakrikt och med bra textur. Oftast lyder devisen att man inte kan få allt man vill ha. Det är, som så många deviser, osant. Man kan visst få precis allt vad man önskar och detta samtidigt. Alltså, så länge magen orkar göra plats för det. Bara du själv avgör vad och hur mycket.

Sallad är så mycket mer än ett ledset isbergssalladsblad, två trötta tomatklyftor och sladdriga gurkbitar. En sallad kan innehålla lite vad som helst och ge angenäma överraskningar för mun och mage. Vill du vara lat eller har lite bråttom så väljer du en färdig komposition. Har du tid så väljer du de ingredienser du gillar bäst, enbart.

Salladsbar för alla smaker

Vad är egentligen en poké bowl? Ja, diverse grönsaker, ris eller nudlar, och marinerade fiskbitar i den hawaiiska ursprungsversionen. Med någon god dressing. Idag kan du äta den med enbart vegetariska ingredienser om så önskas. Väljer du en populär salladsbar i Liljeholmen som matställe behöver du inte enbart äta poké heller.

Sugen på wraps istället? En mer traditionell salladstallrik? Med eller utan protein, med valfri dressing eller sås. Kombinationerna och variationerna är många och du kan inte bli annat än både mätt och nöjd. En salladsbar är stället där alla kan mötas, oavsett matpreferenser. Barnen hänger förstås också med, och duger inget annat finns det pannkakor.

3 Apr 2023

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.