När ni behöver en festlokal i Stockholm

Önskar du dig en festlokal i centrala Stockholm? Om du vill fira något; bröllop, födelsedag, eller bara vill arrangera en företagsfest och önskar att hålla den i någon festlokal i centrala Stockholm, kan vi här rekommendera festlokalen Bryggarsalen. Den finns vid Norrtull och erbjuder en festlig miljö för alla som tycker att ett gammalt bryggeri passar för deras fest. Bryggarsalen bjuder på åtta meter i takhöjd; en historisk plats med charmen från ett bryggeri från 1800-talet – men med fräscha lokaler för fest. Här passar det alldels utmärkt att fira sitt bröllop, fira en festande jubilar eller bara hålla en fest för att det är roligt och härligt med en fest.

Rymmer 200 middagsgäster

Bryggerisalen rymmer så många som 200 middagsgäster och 360 gäster som kan mingla på något härlgit cocktailparty. Här kan man även beställa en trerättersmiddag och all dryck som man önskar sig till middagen. Eller varför inte beställa en buffé. Vilket som man vill beställa är mycket beroende av vad man önskar sig av festen. Vill man sitta stilla och lyssna på tal, är en trerättersmiddag bättre. Vill man att gästerna ska röra på sig och kanske lära känna varandra är en buffé bättre. En trerättersmiddag passar bättre om man önskar sig mest möjliga service av personal som kommer med maten till de sittande gästerna vid borden.

Rymmer 360 minglande gäster

Om man önskar sig en fest med flera 100-tals gäster kan man bjuda på mingelmat och drycker. Då är det viktigt att bjuda på sådan mat som gör att det är lättare att äta stående medan man får i sig maten. Det ger en större frihet att kunna röra sig bland gästerna och samtala och lära känna varandra. En buffé har också den fördelen att man kan bjuda på något som så gott som alla kan äta; här tänker vi på alla vegetarianer, veganer, laktos- och glutenintoleranta människor. Har man en buffé med varierad mat, som det brukar vara när restaurangerna gör maten, brukar det finnas veganska, vegetariska rätter, liksom rätter utan gluten och utan mjölkprodukter. Det underlättar väldigt mycket för att alla ska kunna hitta något enligt deras smak.

Efter middagen vill man ha underhållning

När man har ätit är man sugen på underhållning eller dans. Båda delarna kan man arrangera i festlokalen Bryggarsalen. Det går alldeles utmärkt att dansa till musik av en DJ, eller ett levande band. Eller att anlita en artist, eller någon för stand up.

11 Mar 2019

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.