Överraska på festen med en magiker från Stockholm

När man arrangerar en fest brukar fester ofta följa samma mönster. Hitta på något nytt – överraska gästerna på festen med en magisk magiker från Stockholm.

Fest – smaka på ordet. Det låter så härligt! Det finns lika många olika former av fester som det finns människor. Det kan vara en bokrelease, en bröllopsfest eller kanske en födelsedagsfest för att nämna några. Glitter och glamour eller strikt klädsel och allt däremellan.

Många fester följer en ganska given mall. Det är någon form av välkomstbål och lite snacks. Därpå följer middag, kanske med lite tal innan dansen tar vid. Ibland är sådan formalia skön att förhålla sig till. Festmässigt vet man vad man får och det är ändå gästen som gör festen.

Låt magikern göra festen magisk

Andra gånger vill man överraska, få varje gäst att minnas just denna fest. Även där finns det många olika sätt att göra det på. Man kan anordna maskerad med tema eller servera välling som förrätt för att nämna några saker som förekommit på fester. Något som de flesta inte förväntar sig är en illusionist på festen.

Därför blir det succé att anlita en magiker i Stockholm på festen man anordnar. Det går att välja att låta magikern framträda på olika sätt. Allt från ett klassiskt scenframträdande till så kallat mingeltrolleri. Som anordnare av festen har man förhoppningsvis lite koll på vad gästerna uppskattar. Det kommer garanterat att bli en fest som gästerna minns. Festen då de blev lurade av en erfaren magiker.

5 Apr 2023

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.