Snygga vinkylar för restaurang

Oavsett om man bara vill kyla vinet eller ha en lyxig display är det viktigt att man har vinkylar som håller rätt temperatur, med rätt storlek för restaurangen.

Det nya konceptet skulle bli fantastiskt, tänkte Eva när hon tittade ut över lokalerna som började bli klara. Snart skulle den unika spa-avdelningen öppna och dra till sig kunder som önskade lite lyx i vardagen. Här kunde gästerna få både ansikts- och kroppsbehandlingar, bada i de varma poolerna eller relaxa i loungen. Allt medan de gled runt i sina badrockar.

Det skulle finnas smårätter att avnjuta tillsammans med viner och champagne. Eva hade varit i kontakt med ett företag som bland annat sålde vinkylar för restaurang. Hon hade fått förslag på vilka vinkylar som skulle passa. Efter att ha funderat ett tag hade hon valt en som var med dubbeldörrar och hade en tjusig display. Yttre höljet var i mörkt trä som passade in i miljön.

Vinkylar en lyxig inredningsdetalj i restaurangen

Några dagar senare var den mesta inredningen på plats. Allt hade putsats och snart skulle vinkylen komma och ställas på plats. Sedan skulle de så snabbt som möjligt ställa in vinet. Det företaget som sålde vinkylar till företag skulle själva frakta skåpet och på angiven tid fick de veta att transporten anlänt.

Skåpet var tungt men bars av vana händer och placerades vid baren. Kontakten pluggades in och nedkylningen började. Eva bad en av de anställda att ta fram det vin som skulle placeras i vinskåpet och en timme senare kunde de se resultatet. Det var exklusivt och skulle dra alla blickar till sig. Så snart vinet kallnat var de redo att öppna och låta kunderna komma.

11 Sep 2023

Välkommen till mat- och cateringsbloggen

Få matnyttiga tips och ny inspiration till din företagsfest, möhippa eller någon annan festlig tillställning. Vi tipsar om alltifrån  bra mat till trendiga saker att göra på ditt event. Vi rekommenderar även bra firmor som du kan vända dig till för att underlätta för- och efterarbetet på din fest eller ditt event på företaget.